Video: bewakingsbeelden merkwaardige overval op speelhal Limburgs vakantiepark

Print
America - De politie heeft beelden vrijgegeven van de overval op de speelhal van vakantiepark Limburgse Peel in America.

De bewakingsvideo van de overval die in mei 2017 plaatshad, was dinsdagavond te zien in het tv-programma Opsporing Verzocht

Briefje
Een 25-jarige medewerker van de speelhal kreeg van een man een briefje toegegooid met daarop de boodschap dat het om een overval ging. Vervolgens bedreigde hij de medewerker met een pistool. Daarop heeft de angstige medewerker de inhoud van de kluis, gevuld met duizenden euro’s, afgegeven. Met de buit in een witte plastic tas is de dader er weer vandoor gegaan. 

Signalement
De politie startte een rechercheonderzoek, maar wist de dader nog niet te pakken. Daarom wordt nu via Opsporing Verzocht de hulp ingeroepen van het publiek. De verdachte is volgens de politie een man van 1.80 meter, met fors postuur en een geschatte leeftijd van rond 35 jaar. Hij sprak Nederlands, had een stoppelbaardje en droeg die avond een pilotenmodel zonnebril en donkere pet.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →