Inwoners Roermond krijgen stempas uit Zeeland

© AD

Twee inwoners van de gemeente Roermond kregen dinsdag een stempas, voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, in de bus die bedoeld is voor kiesgerechtigden in de provincie Zeeland.

Redactie

Burgemeester Rianne Donders van Roermond liet direct aan de gemeenteraad weten dat heel vervelend te vinden maar dat de gemeente Roermond geen blaam treft.

Buitenshuis"De stempassen worden buitenshuis gedrukt en door de drukker verpakt in enveloppen die direct naar Businesspost gaan die voor de verzending zorgt.”

Onduidelijk is of meer mensen een verkeerde stempas in de enveloppe hebben aangetroffen. Mocht dat wel het geval zijn dan kunnen ze zich melden bij de afdeling burgerzaken van de gemeente.

OndersteuningDe stempassen worden gedrukt bij het bedrijf Procura in Heerhugowaard dat gemeenten ondersteunt bij het organiseren van landelijke en lokale verkiezingen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee