Deel net als Yoko Ono en John Lennon het bed voor wereldvrede

Print
Deel net als Yoko Ono en John Lennon het bed voor wereldvrede

Vrijdag in Maastricht: BedTalks.  Afbeelding: Kult & Ace

Meer dan zestig regionale en nationale sprekers die elkaar niet persoonlijk kennen en voor drie kwartier met elkaar het bed delen.

Dat belooft The Student Hotel in Maastricht waar vrijdag tussen drie uur ’s middags en negen uur ’s avonds de eerste Limburgse editie van BedTalks wordt gehouden.

Bed-In
Een initiatief om de wereldvrede weer een stukje dichterbij te brengen in navolging van de Bed-In van John Lennon en Yoko Ono in het Amsterdamse Hiltonhotel in 1969. Onder de deelnemers bevinden zich kweekburgerprofessor Mark Post, danser en choreograaf Joost Vrouenraets, tv-presentator Tim den Besten, burgemeester Annemarie Penn-te Strake, mode-icoon Kiki Niesten en schrijfster Pascale Bruinen. Mensen die bijna allemaal een link met de stad Maastricht hebben, omdat ze er wonen, werken of ooit gestudeerd hebben.

Liever een andere activiteit? Kijk in onze agenda voor een ander uitje

Mini-doc
Behalve de gesprekjes op bed die voor een ieder gratis en live bij te wonen zijn, kunnen bezoekers ook genieten van een mini-Doc-festival met drie korte films (Meryem, De Belofte van Slek en Love Letters), pop-up muziekoptredens en een virtual reality gamingroom. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen mensen ook op geursafari gaan, bierproeven, een happiness-workshop volgen of leren een liefdesbrief te schrijven.

Kijk voor meer informatie op www.bedtalks.nl/maastricht