Politie krijgt 'waardevolle tips' over overval op speelhal vakantiepark

Print
Politie krijgt 'waardevolle tips' over overval op speelhal vakantiepark

Afbeelding: Opsporing Verzocht

America - De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht drie 'waardevolle' tips binnengekregen over de overval op de speelhal van vakantiepark Limburgse Peel in America vorig jaar mei.

In de uitzending dinsdag waren beelden te zien van een bewakingsvideo van de overval. Na de uitzending ontving de politie drie tips die nader onderzocht worden.

Briefje
Een 25-jarige medewerker van de speelhal kreeg van een man een briefje toegegooid met daarop de boodschap dat het om een overval ging. Vervolgens bedreigde hij de medewerker met een pistool. Daarop heeft de angstige medewerker de inhoud van de kluis, gevuld met duizenden euro’s, afgegeven. Met de buit in een witte plastic tas is de dader er weer vandoor gegaan. 

Signalement
De politie startte een rechercheonderzoek, maar wist de dader nog niet te pakken. Daarom wordt nu via Opsporing Verzocht de hulp ingeroepen van het publiek. De verdachte is volgens de politie een man van 1.80 meter, met fors postuur en een geschatte leeftijd van rond 35 jaar. Hij sprak Nederlands, had een stoppelbaardje en droeg die avond een pilotenmodel zonnebril en donkere pet.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje