Kaart: hier kun je stemmen bij jou in de buurt

Print
Kaart: hier kun je stemmen bij jou in de buurt

Afbeelding: iStock

Op 21 maart gaan we weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Kijk hier op de kaart waar je bij jou in de buurt terecht kunt om je stem uit te brengen.

Klik op de rode punten voor meer informatie over de locatie en de openingstijden van de stembureaus. In het algemeen zijn de lokalen geopend tussen half acht 's ochtends en negen uur 's avonds. Op sommige plekken zijn er aangepaste openingstijden.

Tegelijkertijd met je stem voor de gemeenteraad kun je op 21 maart ook je mening geven over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen