Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Op de grill: 'Aertse' smaken uit veggy Venray

Afbeelding: De Limburger

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt ‘De Zwaan’ in Venray zijn smaakpapillen op hol? Oud-punker Ben Aerts (55) gaat als kok eigenzinnig aan de slag met groentes en kruiden.

Meer groentes, minder vlees moeten we gaan eten. Is beter voor mens, milieu en dier. Die boodschap krijg je elke dag uitgeserveerd. Hard, luid en fel. Wakker Dier, de Partij voor de Dieren en de Vegetariërsbond loeien in koor massaal: ‘Koeien knallen de lucht vol schadelijke CO2 gas, zuipen zeeën leeg en vreten kostbaar groenvoer, waarmee je werelddelen kan redden van de hongerdood’. Jammer, al dat kabaal doet afbreuk aan hun menu voor een gezondere en betere wereld zonder ...