De mol is bekend. Niet verder lezen als je nog moet kijken

Print
De mol is bekend. Niet verder lezen als je nog moet kijken

Afbeelding: AVROTROS

Jan Versteegh is De Mol. Presentator Art Rooijakkers onthulde dat zaterdagavond in de uitzending van de finale van Wie Is De Mol?

Deze werd traditiegetrouw live uitgezonden vanuit het Amsterdamse Vondelpark. Ruben Hein won het programma. Hij krijgt het geld dat de kandidaten bij elkaar hebben gespaard tijdens het spel. De andere finalist, Olcay Gulsen, blijft met lege handen achter.

Grote groep
Het programma is erg populair en houdt al jaren een grote groep kijkers aan de buis gekluisterd. Het was dit jaar het achttiende seizoen van het spelprogramma van AVROTROS.

Vrijwillig
Deelnemers waren dit jaar, naast de drie finalisten, Simone Weimans, Stine Jensen, Loes Haverkort, Ron Boszhard, Emilio Guzman, Bella Hay en Jean Marc van Tol. De Fokke & Sukke-tekenaar vertrok in de tweede aflevering vrijwillig vanwege ‘privéomstandigheden’.

Ron Boszhard kreeg na de eerste aflevering een rood scherm en moest vertrekken. Hij kreeg een nieuwe kans, maar zij medekandidaten gunden hem die niet.
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →