De mol is bekend. Niet verder lezen als je nog moet kijken

Print
De mol is bekend. Niet verder lezen als je nog moet kijken

Afbeelding: AVROTROS

Jan Versteegh is De Mol. Presentator Art Rooijakkers onthulde dat zaterdagavond in de uitzending van de finale van Wie Is De Mol?

Deze werd traditiegetrouw live uitgezonden vanuit het Amsterdamse Vondelpark. Ruben Hein won het programma. Hij krijgt het geld dat de kandidaten bij elkaar hebben gespaard tijdens het spel. De andere finalist, Olcay Gulsen, blijft met lege handen achter.

Grote groep
Het programma is erg populair en houdt al jaren een grote groep kijkers aan de buis gekluisterd. Het was dit jaar het achttiende seizoen van het spelprogramma van AVROTROS.

Vrijwillig
Deelnemers waren dit jaar, naast de drie finalisten, Simone Weimans, Stine Jensen, Loes Haverkort, Ron Boszhard, Emilio Guzman, Bella Hay en Jean Marc van Tol. De Fokke & Sukke-tekenaar vertrok in de tweede aflevering vrijwillig vanwege ‘privéomstandigheden’.

Ron Boszhard kreeg na de eerste aflevering een rood scherm en moest vertrekken. Hij kreeg een nieuwe kans, maar zij medekandidaten gunden hem die niet.
 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen