Speel mee met het spannende Formule 1 spel

Het Formule 1-circus barst weer los en De Limburger zet je in pole position

Print
Het Formule 1-circus barst weer los en De Limburger zet je in pole position

Afbeelding: De Limburger

De Formule 1 barst deze maand weer los en natuurlijk lees je bij De Limburger alle ins en outs. Na een lange winterstop zien we op 25 maart bij de Grote Prijs van Australië welk team de afgelopen rustperiode de meeste progressie heeft geboekt en met de snelste auto aan de start is verschenen.

Wordt het dan toch eindelijk het jaar van Red Bull en kan Max nu werkelijk een gooi doen naar de wereldtitel, of wordt het toch weer Lewis Hamilton met de pure kracht en betrouwbaarheid van de Mercedes? Hoe dan ook, het belooft opnieuw enerverend F1-seizoen te worden met verhitte duels, gewaagde inhaalmanoeuvres en fraaie stuurmanskunsten. De sportredactie van De Limburger kijkt dan ook reikhalzend uit naar de eerste meters op het asfalt van Albert Park in Melbourne.

Ook dit seizoen kun je meespelen met het spannende Formule 1-spel van De Limburger, waarbij je iedere Grand Prix kans maakt op mooie geldprijzen. Nieuw dit jaar is dat we ook een prijs ter beschikking stellen voor het zogeheten ‘Groepenklassement’. Nodig zoveel mogelijk vrienden, familie of collega’s uit en maak naast de individuele prijzen kans op een extra prijs voor de beste 5 spelers van jouw eigen groep, wanneer jij bovenaan het groepenklassement eindigt.

 

Doe mee

 

Hoe speel je mee met jouw eigen groep?

1. Registreer jezelf via: delimburger.nl/f1

2. Ga naar ‘Klassement’ en klik bij ‘Individueel’ op ‘Eigen groep’.

3. Klik op ‘Groep zoeken of aanmaken’ en zoek de groep waaraan je graag wilt deelnemen.

4. Wil je graag een nieuwe groep toevoegen, start dan met het ingeven van een naam van je groep en klik op ‘+ Toevoegen’. De groep is nu aangemaakt. Je zult ook zien dat jouw account direct wordt toegevoegd als deelnemer binnen de eigen groep.

5. Om deel te nemen aan het groepenklassement dien je tenminste 5 deelnemers in je sub-poule te hebben. Je kunt vrienden uitnodigen door bij de poulenaam op ‘Link delen’ te klikken.