Politie deelt beelden overval op zonnestudio Weert

Print
De politie heeft beelden vrijgegeven van een overval op een zonnestudio in Weert, afgelopen september.

Die maandagavond 11 september beroofde een Engelssprekende man onder bedreiging van een vuurwapen een zonnestudio aan het Stationsplein in Weert. Hij ging er vervolgens op de fiets vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond.

Fiets
Op de beelden die de politie nu vrijgeeft is te zien hoe de man op de fiets aankomt. Hij draagt donkere kleding en grijze schoenen met witte strepen. Daarnaast heeft hij een rugzak om.

Mensen die mogelijk meer weten over de man wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Opticien
De politie onderzoekt of een andere overval op een opticien in Eindhoven, op 20 september, door dezelfde man is gepleegd. Van deze overval zijn ook duidelijke beelden beschikbaar (zie hieronder).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen