Eerste spoor van vermiste 14-jarige Thomas

Print
Eerste spoor van vermiste 14-jarige Thomas

De vermiste Thomas Robben, zondagavond vastgelegd op camerabeelden. Afbeelding: Politie

De vermiste 14-jarige Thomas Robben uit Heijen is zondagavond gezien op het centraal station in Utrecht, zo bevestigt de politie.

Hij wordt al sinds zaterdag 10 maart vermist. Een getuige zag de jongen eerder die avond op het station in Arnhem. Daar heeft hij om 20.01 uur de intercity richting Den Helder genomen.

Jaarbeurs
Uit politieonderzoek is gebleken dat Thomas rond half negen op het centraal station in Utrecht uit de trein is gestapt. Een kwartier later heeft hij het gebouw verlaten en is hij in de richting van de Jaarbeurs gelopen. 

Weekendtas
Op bewakingsbeelden is duidelijk te zien dat hij bij aankomst in Utrecht een tweekleurige jas met groen en donker grijs draagt. Opvallend detail is de witte rits van deze jas. Daarnaast heeft hij een blauwe spijkerbroek aan en heeft een zwartkleurige weekendtas bij zich.

Chinees uiterlijk
Thomas is zaterdag met onbekende bestemming vanaf zijn ouderlijk huis in Heijen weggegaan op een grijze Gazelle herenfiets met opvallende groene fluorescerende fietstassen. Hij is ongeveer 1.50 cm lang. Hij heeft een slank postuur, kort zwart haar en een Chinees uiterlijk. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →