Nieuw dancefestival in Landgraaf strikt dj Steve Aoki

Print
Het nieuwe dancefestival Neverland, dat 14 en 15 juli plaatsvindt op het terrein van Pinkpop in Landgraaf, heeft onder anderen de Amerikaanse dj Steve Aoki gestrikt.

Dat is woensdagavond bekendgemaakt. Voor de eerste editie gokt de organisatie op 10.000 bezoekers per dag.

Verder op het programma onder meer een dj-set van de Britse elektronische muziekgroep Audio Bullys, de Duitsers Le Shuuk, ASK:ME en Marek Hemmann en de Limburgse dj’s Lucas & Steve en Deepend.

Tomorrowland
Het festival wil een Nederlandse afgeleide creëren van het populaire Belgische Tomorrowland, dat naast ’s werelds belangrijkste dj’s een gigantisch decor heeft. "Nederland is wereldwijd hofleverancier op het gebied van dj’s maar voor een geweldig festival moet je naar onze zuiderburen. Dat wil ik veranderen", zegt organisator Tim Italiaander.

Beleving
“Ik geloof dat dit festival kan slagen omdat bezoekers waar voor hun geld krijgen omdat we inzetten op beleving. We tappen uit een ander vaatje dan andere festivals in deze omgeving." Zo wordt vol ingezet op decor, een hoofdpodium dat de omvang heeft van dat van Pinkpop en dj’s die per persoon langer zullen draaien dan op de meeste festivals.

Neverland moet in zijn ogen een traditie worden. "Armin van Buuren is mijn held. Er komt een droom uit als hij ooit op Neverland gaat draaien."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen