PVV zet campagne Venlo op laag pitje na belaging

Print
PVV zet campagne Venlo op laag pitje na belaging

Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo - De PVV zet de verkiezingscampagne in Venlo voorlopig op een laag pitje. Aanleiding is de belaging van vier campagnevoerende PVV’ers zaterdag bij het winkelcentrum Op de Hei in Tegelen door enkele jongeren.

Volgens lijsttrekker Donald Fijnje werden ze eerst vanaf een afstand uitgescholden en daarna bekogeld met een blikje drank. Niemand werd geraakt. De gewaarschuwde politie was snel Op de Hei maar kon de jongeren niet meer traceren. 

Provocatie
De partij stopt met flyeren en mijdt zondag een verkiezingsdebat van Omroep Venlo. Wel werkt Fijnje mee aan een uitzending van L1 zondagmorgen. Fijnje zegt gas terug te nemen in Venlo om provocatie te voorkomen. Hij heeft de burgemeester en de raadsgriffier op de hoogte gebracht van het incident. De Venlose lijsttrekker gaat overleggen met Geert Wilders in Den Haag  over de te volgen koers. 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen