Grote geldprijs Postcode Loterij valt in Limburg

Print
Grote geldprijs Postcode Loterij valt in Limburg

Afbeelding: RTL XL

Stein - Een gelukkig echtpaar uit Stein is sinds zondagavond ruim twee ton rijker. Ook de rest van de straat is in de prijzen gevallen.

De Bingo van de Postcode Loterij van 204.000 euro viel op lotnummer 6171KV054. Alle andere deelnemers in dat postcodegebied mogen nog eens 204.000 euro verdelen.

De prijs viel zondagavond tijdens de live-uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het echtpaar dat in de prijzen viel was niet thuis toen Winston Gerschtanowitz met een cameraploeg aanbelde. Hun zoon nam de cheque met het enorme bedrag in ontvangst. "Ze hebben altijd al veel willen reizen. Dat gaat wel lukken met zo'n bedrag. Hun dromen gaan uitkomen."

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen