Meerdere doden en zwaargewonden bij ongeluk in Helmond

Print
Meerdere doden en zwaargewonden bij ongeluk in Helmond

Afbeelding: ED/Bert Jansen

Vier mensen zijn maandagmiddag omgekomen bij een zeer ernstig ongeval op de Helmondsingel (N270) tussen Helmond en Deurne. Zij zaten alle vier in een bestelbus die in botsing kwam met een vrachtwagen.

Ook raakte er meerdere mensen zwaargewond, waaronder de vrachtwagenchauffeur. Hij zat bekneld en is door de brandweer bevrijd.

Afgesloten
De weg is in beide richtingen tussen de aansluiting met de N279 en Deurne afgesloten voor het verkeer. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Van Vijfeijken Groenrecycling. Er is een traumahelikopter geland. Rond 16.30 uur is opgeschaald naar GRIP 1, dat betekent dat er afstemming nodig is tussen de diverse hulpdiensten.
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen