A2 richting Eindhoven deels afgesloten voor werkzaamheden

Print
Automobilisten die dit weekend vanuit het zuiden over de A2 richting Weert of Eindhoven willen rijden, ondervinden hinder van wegwerkzaamheden.

De A2 gaat op meerdere plekken een poosje dicht voor groot onderhoud. 

Meerdere plekken
Van vrijdagavond negen uur tot maandagmorgen zes uur voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan het asfalt. Dat gebeurt op meerdere locaties. Zo krijgt de weg tussen knooppunt Het Vonderen en Sint Joost en de weg tussen Nederweert en Maarheeze een opknapbeurt. 

Omrijden
Weggebruikers die vanuit het zuiden richting Eindhoven of verder moeten, wordt geadviseerd om te rijden. Volgens Rijkswaterstaat kunnen ze het beste de A73 richting Venlo nemen om vanuit daar via de A67 koers te zetten richting Eindhoven. 

Het onderhoud aan de weg wordt gedurende het weekend in etappes uitgevoerd. Wanneer welk wegdeel precies dicht is, staat te lezen op de website van Rijkswaterstaat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →