Koeman ziet armoedig Oranje verliezen bij debuut

Print

Afbeelding: Pro Shots

Ronald Koeman heeft zijn eerste interland als bondscoach van Oranje verloren. Hij zag zijn Nederlands elftal vrijdagavond in een uitverkochte Arena onderuit gaan tegen Engeland (0-1).

Het armoedige Oranje had niet veel in te brengen. Jesse Lingard maakte in de 59e minuut het enige doelpunt van het saaie duel. Zowel Nederland en Engeland kwam nauwelijks tot kansen.

Verdienstelijk
Voor Hans Hateboer was het echter een interland om nooit te vergeten. De rechtsback van Atalanta debuteerde verdienstelijk als basisspeler. Wout Weghorst mocht in de voorlaatste minuut nog debuteren.

Oranje oefent maandag opnieuw. Dan is Europees kampioen Portugal de tegenstander in Genève. Koeman zal daar ook andere internationals een kans geven.

 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.