Agenten met glas en stenen bekogeld na grote vechtpartij in café

Print
Agenten met glas en stenen bekogeld na grote vechtpartij in café

Afbeelding: iStock

De politie in Maastricht is in de nacht van vrijdag op zaterdag na een grote vechtpartij aangevallen door een menigte. Ze werden onder andere bekogeld met glas en stenen.

Rond 04:30 uur kwam bij de politie een melding binnen van een massale vechtpartij in een café aan de Boschstraat. De politie ging met meerdere patrouilles ter plaatse. Eenmaal aangekomen was de rust in het café wedergekeerd, maar buiten bleef de sfeer grimmig. 

Door ombekende reden werden vervolgens agenten buiten aangevallen door een menigte. Politie werd ondere andere bekogeld met stenen en glas. Politiehonden moesten er uiteindelijk aan te pas komen om de orde te herstellen. Een persoon werd aangehouden. Enkele raddraaiers zijn volgens de politie gebeten. Na ongeveer een half uur was de rust wedergekeerd. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →