Teagless brengt Time in De MuziekGieterij

Print
Teagless brengt Time in De MuziekGieterij

Afbeelding: Organisatie

Rockband Teagless presenteert donderdag haar nieuwe album Time. Dit gebeurt tijdens een concert in De MuziekGieterij in Maastricht.

Voor de bandleden komt een langgekoesterde wens uit... Spelen in de poptempel van Maastricht en omgeving. Naast het concert is er meer ‘breaking news’ over Teagless. De rockband heeft de afgelopen twee jaar aan het album Time gewerkt. Tijdens de presentatie in de MuziekGieterij zal een eerste exemplaar van dit album uitgereikt worden.

De muziekstijl is te omschrijven als toegankelijke basic rock. Het repertoire varieert van rocknummers tot akoestische ballads. Midden jaren 70 van de vorige eeuw is de band opgericht in Vilt en volgde een autodidactische route naar het heden. De verschillende muziekstromingen komen voorbij uit de jaren 70, 80, 90, zero’s tot op heden.

Teagless speelt op 29 maart het gehele album en extra, eigen nummers uit de afgelopen 40 jaar.

Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website www.Teagless.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →