Overvaller bedreigt buschauffeur met mes

© Nifoma

Een buschauffeur is woensdagavond in Maastricht door een man met een mes bedreigd.

Redactie

De overvaller stapte omstreeks half elf bij de halte aan de Joseph Bachlaan de bus binnen, bedreigde de chauffeur met het wapen en vroeg om geld.

Op de vluchtDe chauffeur werkte echter niet mee en wist de man na een worsteling de bus uit te werken. Hij kon ook het mes afpakken. De overvaller sloeg vervolgens, zonder buit, met een fiets op de vlucht.

Geen getuigenEr zijn geen getuigen van de overval, want er bevonden zich geen passagiers in de bus. Mogelijk is de dader wel op camerabeelden vastgelegd.

De politie heeft inmiddels via Burgernet een opsporingsbericht verspreid. Volgens de melding gaat het om een man van ongeveer 1,75 meter lang met halflang blond haar. Hij draagt een zwarte jas en een bouwvakkersbroek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal