Ouders ontvoerde baby Hannah blijven vast

Print
Ouders ontvoerde baby Hannah blijven vast

Afbeelding: ANP

De ouders die hun baby Hannah vorige maand vanuit Eersel ontvoerden naar Duitsland zitten nog zeker drie maanden in voorarrest.

De rechtbank in Den Bosch heeft dat donderdag bepaald.

Uit huis
Vanwege vermoedens van mishandeling was het jonge meisje uit huis geplaatst. Haar biologische ouders wisten haar op maandagochtend 26 februari op de parkeerplaats bij een supermarkt in Eersel weg te nemen bij haar pleegmoeder. Er werd groot alarm geslagen en aan het eind van de dag werd het jonge gezin na een tip van een oplettende Nederlander ontdekt op een vakantiepark in Duitsland.

Uitgeleverd
De vader en moeder zijn op 12 maart uitgeleverd door Duitsland en zitten sindsdien in een Nederlandse cel. Ze worden verdacht van onttrekking van het kind aan het gezag. De man wordt bovendien verdacht van mishandeling van de pleegmoeder.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen