Ippel dit seizoen niet meer in actie voor MVV

Print
Ippel dit seizoen niet meer in actie voor MVV

Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

Het seizoen van Ricardo Ippel lijkt voorbij. De middenvelder van MVV heeft opnieuw last van een knieblessure.

Het herstel gaat vermoedelijk tussen de zes en de acht weken duren. Na zijn rentree tegen FC Volendam en RKC, was de aanvoerder van MVV nog hoopvol. Hij mikte erop om al snel negentig minuten te kunnen spelen.

Tik
Maar tijdens de wedstrijd in Waalwijk kreeg hij opnieuw een tik, die vervelender is aangekomen dan hij had verwacht. Ippel was tussen november en maart al geblesseerd en ook in het begin van de competitie lag hij er een tijdje uit. Ook Christophe Janssens is er niet bij de uitwedstrijd in Den Bosch (vrijdag, 20.00 uur). Hij werd in een duel tijdens de wedstrijd tegen FC Eindhoven aan het hoofd geraakt.

Weer inzetbaar
De medische staf heeft aangegeven dat het onverstandig is om de verdediger in actie te laten komen. De broers Shermar en Shermaine Martina zijn terug van hun interlandverplichtingen met Curaçao en ook Samy Mmaee is weer inzetbaar na twee wedstrijden met Jong België."Het worden hele drukke weken, met zeven wedstrijden in een maand tijd”, stelt trainer Ron Elsen. “We zullen zo ongeveer meer wedstrijden spelen dan dat we zullen trainen.”

MVV staat op het moment op de achtste plek. Den Bosch, tiende in de ranglijst, heeft twee punten achterstand op de Maastrichtse club.