Chantal Janzen bevallen van zoontje

Print
Chantal Janzen bevallen van zoontje

Afbeelding: ANP

Presentatrice-actrice Chantal Janzen (39) en haar echtgenoot Marco Geeratz (45) zijn de trotse ouders van zoontje Bobby.

De baby is donderdag geboren, zo maakte de Tegelse vrijdag bekend bij een Instagramfoto van het kleintje. Moeder en kind maken het goed.

Tweede zoon
Bobby is de tweede zoon van het koppel. Ze hebben ook nog de inmiddels 9-jarige James. Het management van Chantal Janzen bevestigde het bericht van de RTL4-coryfee. "Ik kan er niet meer over zeggen, omdat het hier om een privéaangelegenheid gaat", aldus de manager. "Als Chantal en haar man er meer over willen zeggen, zullen ze daar zelf mee naar buiten komen.''

Chantal Janzen, die de komende tijd niet voor de camera's zal staan, en haar man worden bedolven onder de felicitaties. Hoe het jongetje eruit ziet, is nog niet duidelijk. Op de foto die ze deelde, is het hoofdje van Bobby niet te zien.

 

And then there was Bobby?? 29•03•2018

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Vorig najaar verraste Janzen de Nederlandse showbizzwereld met het nieuws dat ze opnieuw in verwachting  was. Chantal nam na de geboorte van haar eerste zoon James uitgebreid de tijd voor haar carrière. En aan een nieuwe zwangerschap dacht ze eigenlijk niet vanwege fysieke problemen. Een aantal jaren geleden werden onrustige cellen uit haar baarmoederhals verwijderd. 

Snel
"Toen dacht ik: Ik wil dat daar even niets gebeurt. Die schrik moest ik te boven komen." Ze wist niet waar ze het moest zoeken toen ze vorig ontdekte dat ze zwanger was. "Het kwam toch sneller dan we dachten'', vertelde ze. Nadat ze besefte dat het wel goed móest komen, bedaarde ze. "Het is je kind en daar zet je alles voor opzij.'' Een tweede kindje is 'ongelooflijk welkom', liet ze ook nog los. 

Huwelijk
Chantal en Marco kwamen elkaar in 2006 bij toeval tegen in Amsterdam. In het diepste geheim - zonder bemoeienis van familie, vrienden of pers - tastten ze hun gevoelens voor elkaar af. In december 2014 gaven de twee elkaar het jawoord in Londen. Het huwelijk werd gesloten door Paul de Leeuw. "Ik heb die dag eigenlijk niet zo goed meegemaakt. Ineens liep ik daar aan de arm van mijn vader", reageerde Chantal een dag later over de huwelijksceremonie in het chique Hotel Café Royal. Hun zoontje James was bruidsjonkertje bij de plechtigheid waar veel vrienden en collega's bij waren. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz twee dochters: Esmée (27) en Isaa (22) en zoon Zion (18) . De voormalige levenspartner van Chantals man is voogd van hun zoontje James en een goede vriendin van het koppel. 

Twijfel
Ze maakte er daarna nooit een geheim van dat ze twijfelde over een tweede kind. Zo’n klein frutje in haar armen wilde ze wel, maar toch. "James is zo goed gelukt", vertelde ze ooit. "Maar er zit een soort angst bij mij. Ik moet zoiets wel helemaal voelen, anders begin ik er niet aan.'' Bovendien bezorgde haar eerste kind haar in de beginjaren flink wat slapeloze nachten. "Hij was gewoon wakker. En ik dus ook." 

De RTL-presentatrice maakte in september bekend dat de aanstaande baby een jongetje zou worden. Gelukkig voor zoontje James, die volgens zijn  moeder absoluut geen zusje dulde. Chantal daarover: "Hij zei: Als het een meisje wordt, ga ik bij opa en oma wonen. Voorgoed. Dus toen zaten wij wel in de rats. Logistiek gezien zou dat lastig zijn, want mijn ouders wonen in Limburg en dan elke dag naar school in Amsterdam... Maar hij blijft bij ons wonen, want het wordt dus een jongetje."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen