Danny Vera opnieuw naar RaadPop Nederweert

Print
Danny Vera opnieuw naar RaadPop Nederweert

Danny Vera Afbeelding: DL

Nederweert - Danny Vera staat opnieuw als headliner geprogrammeerd op RaadPop in Nederweert, op zaterdag 7 juli.

De zanger die bekend is geworden door zijn optredens in tv-programma Voetbal International heeft vorig jaar tijdens RaadPop zijn optreden in Nederweert moeten staken toen een enorme plensbui kortsluiting veroorzaakte. Hij staat nu opnieuw geprogrammeerd op het Raadhuisplein in Nederweert.

Uitbreiding
Het RaadProms voorafgaand aan het muziekfestival RaadPop op het Raadhuisplein in Nederweert wordt dit jaar groter. Het is de derde keer dat RaadProms voorafgaand aan RaadPop, dat dit jaar de vierde editie beleeft, wordt georganiseerd.

De uitbreiding van RaadProms bestaat vooral uit het vormen van één groot projectorkest van bijna honderd muzikanten door harmonie Sint Joseph in Nederweert met Pro-Musica uit Nederweert-Eind. Bovendien zullen de drumbands van Sint Joseph en van Melodie der Peel uit Ospel samen (25 man) optreden.

Dans
Ook zijn er plannen om nog meer cultuurvormen als dans bij RaadProms te betrekken. Net als voorgaande jaren zullen bij RaadProms bovendien soloartiesten uit Nederweert en Weert optreden.

Het RaadProms vindt plaats op donderdag 5 juli om 20.00 uur, RaadPop op 6 en 7 juli.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →