Babymelkfles wint publieksprijs innovatie

Print
Babymelkfles wint publieksprijs innovatie

Gedeputeerde Koopmans (r) reikt de prijs uit aan het bedrijf Celci. Afbeelding: Luc Lodder

Het Weertse bedrijf Celci heeft zaterdagmiddag de publieksprijs van de Limburgse InnovAwards gewonnen. Het ontwerp Milk Buddy is een zelfverwarmende babymelkfles zonder stroom of batterijen.

Slogan: ‘Een druk op de knop en het flesje warmt op.’

De uitreiking vond plaats in het Cube Design Museum in Kerkrade, waar vijftien genomineerde uitvindingen nog tot en met 8 april te zien zijn.

Showroom
Aansluitend werd de expositie Showroom Limburg 2018  geopend door gedeputeerde Ger Koopmans. Showroom Limburg presenteert 41 ontwerpen van bekende en minder bekende Limburgse designers. In het oog springt de roestvrijstalen tafel LS Desk van de tweeling Jeroen en Joep Verhoeven en Judith de Grauw, die werken onder de naam demakersvan.com. Een eerder tafel-ontwerp van hen werd meteen door het Museum of Modern Art in New York aangekocht.  

Platform
Showroom Limburg is nog tot en met 21 mei te zien. Museumdirecteur Hans Gubbels noemt het combineren van de InnovAwards en Showroom Limburg logisch.  Het bijna drie jaar geleden geopende Cube Design Museum wil graag een platform worden waar ontwerpers, uitvinders, productontwikkelaars én publiek elkaar vinden en stimuleren.

"Het traditionele beeld van design vervaagt. Techniek wordt steeds bepalender."

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen