Spelers Roda danken fans met spandoek van 20 meter

Print
Spelers Roda danken fans met spandoek van 20 meter

Het spandoek voor fans, rechts op het veld bij de Rodaspelers. Afbeelding: Roel Wiche

De spelers van Roda hebben na de verbluffende winst op Vitesse (0-3) de 548 meegereisde fans bedankt met een twintig meter breed spandoek.

Daarop stond de tekst supporters bedankt. De Kerkraadse ploeg had 500 kaartjes gratis ter beschikking gesteld aan de supporters.

Roda-trainer Robert Molenaar wist eigenlijk niet hoe hij de eclatante overwinning van zijn ploeg moest omarmen. "Dit voelt haast onwennig. Dit heb ik nog niet veel meegemaakt."

Geconcentreerd
Molenaar prees zijn elftal, dat vanaf de eerste minuut geconcentreerd en gedisciplineerd speelde in Arnhem. "Vandaag zie je terug hoeveel werk we steken in de manier waarop we willen aanvallen en willen verdedigen."

De coach was ook eerlijk: "Vitesse stak niet in de beste vorm. En een aantal spelers van ons lieten juist wel hun beste vorm zien."

Positiefs
Dani Schahin, die twee keer scoorde, waarschuwde voor te veel optimisme. "Deze zege brengt ons veel positiefs. Het is superbelangrijk voor onze mentale bagage. Maar het is ook een momentopname. We moeten nu deze flow zien vast te houden."