Informatiemarkt over vrijwilligerswerk in Maastricht

Print
Informatiemarkt over vrijwilligerswerk in Maastricht

Afbeelding: Eigen foto

ZorgSaam Maastricht houdt op dinsdag 8 mei een informatiemarkt over vrijwilligerswerk in Centre Ceramique aan de Avenue Ceramique 50.

Op deze markt geven diverse organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk in Maastricht en het Heuvelland belangstellenden graag informatie over vrijwilligerswerk en vrijwilligerswerkzaamheden. Ze kunnen in gesprek gaan met vertegenwoordigers van deze organisaties en vragen aan ervaren vrijwilligers stellen.Ieder uur heeft een quiz plaats die de kennis op het gebied van vrijwilligerswerk op een ludieke manier test.

ZorgSaam Maastricht is een samenwerkingsverband van 13 organisaties die vrijwilligers inzetten op het terrein van vrijwillige thuiszorg, ondersteuning van mantelzorgers en welzijn. De markt wordt gehouden dinsdag 8 mei van 16.00 tot 20.00 uur

De deelnemende organisaties zijn: Rode Kruis, LEVANTOgroep Vrijwilligers,Humanitas, Stichting In de Rooden Leeuw, Stichting Samen Onbeperkt, Steunpunt Mantelzorg Zuid, Toon Hermans Huis Maastricht, Trajekt, Radar, Stichting De Zonnebloem, COC-Limburg, Maasveld (onderdeel van Koraal Groep) en Philadelphia.

 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje