'Around the world' met Zuid-Limburgse jeugdorkesten

Print
'Around the world' met Zuid-Limburgse jeugdorkesten

Afbeelding: Eigen foto

‘Around the World’ met het Regionaal Jeugd Harmonieorkest.

Een aantal jeugdorkesten uit de regio Zuid-Limburg verzorgt op zaterdag 27 oktober een concert in het MECC onder de noemer ‘Around the World’

In 2009 en 2011 hebben diverse jeugdorkesten van de harmonieën: Harmonie St. Michael Heugem; Koninklijke Oude Harmonie Eijsden; Harmonie St. Petrus en Paulus Wolder; Harmonie St. Walburga Amby en de Koninklijke Harmonie van Gronsveld, een uitvoering gegeven in het Theater aan het Vrijthof. Wegens het grote succes van deze uitvoering is er besloten in 2018 een vervolg te geven aan deze unieke samenwerking.   

Met het thema ‘Around the World’ wordt er een muzikale rondreis gemaakt per vliegtuig over de diverse continenten. Maar liefst 120 musici zullen deze avond het podium beklimmen. Dit projectorkest staat onder de muzikale leiding van Loek Smeijsters (dirigent jeugdharmonie HPP). Naast het Regionaal Jeugd Harmonieorkest zullen ook diverse gastartiesten hun opwachting maken. Verdere informatie zal in de loop van de komende maanden worden gegeven via de facebookpagina bezoeken: Regio Jeugd Harmonieorkest.