Inschrijving Ron for Run Maasvalleiloop geopend

Print
Inschrijving Ron for Run Maasvalleiloop geopend

Afbeelding: (Eigen foto)

De inschrijving voor de Ron for Run Maasvalleiloop die op zondag 27 mei in Maastricht zal plaatsvinden is geopend.

Die zondag wordt om 12:00 uur voor de tweede keer het startschot gegeven van de natuurhardloopwedstrijd rondom  de kerkdorpen Borgharen en Itteren. Er zal gestart worden bij Kasteel Borgharen om vervolgens over de dijken, langs de maas en langs het paardengrafmonument door het natuurgebied Rivierpark Maasvallei te hardlopen.

Er is de keuze uit twee afstanden, namelijk: 5,2km en +/- 15km. De langere afstand zal langs de nieuw aangelegde visvijver en door Kasteelhoeve Hartelstein (bevoorradingspost) lopen. Beide afstanden eindigen bij gemeenschapshuis de Haarderhof (schoolstraat 8) in Borgharen waar het inschrijfbureau geopend zal zijn vanaf 9:30 uur en de prijsuitreiking na de wedstrijd zal plaatsvinden.

Ook wordt er een kinderhardloopwedstrijd georganiseerd voor de groepen 1 t/m 8. Deze zal starten om 10:30 uur en plaatsvinden op het kermisterrein in Borgharen(nabij de Haarderhof).

Inschrijven kan via de website: maasvalleiloop.jimdo.com/ of via de Ron for Run Maasvalleiloop Facebookpagina. Daar is ook alle verdere informatie te vinden. Kosten van inschrijving zijn 6 euro bij een voorinschrijving(kan tot en met 20 mei) of 7,50 euro op de dag zelf. Kinderen mogen gratis meedoen.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje