Politie hervat onderzoek naar doodgestoken man uit Landgraaf

Print
Politie hervat onderzoek naar doodgestoken man uit Landgraaf

Afbeelding: De Limburger

Landgraaf - De politie heeft het onderzoek naar de dood van de 39-jarige Bobo Jalloh uit Landgraaf hervat.

Jalloh werd In de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 mei 2017 in zijn eigen huis in Landgraaf een aantal keren gestoken met een mes. De 39-jarige man overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

Stopzetten
In het najaar van 2017 zagen het OM en de politie zich genoodzaakt enkele grootschalige onderzoeken (TGO’s) stop te zetten in verband met de beperkte beschikbare recherchecapaciteit. Ook het onderzoek naar de dood van Jalloh werd geparkeerd.

Worsteling
Veel aanknopingspunten heeft de politie op dit moment nog niet. Het is immers nog volstrekt onduidelijk waarom Jalloh werd neergestoken. Het slachtoffer liet de twee daders zelf rond kwart voor twee 's nachts binnen in zijn woning aan de Koempel. Zijn drie kinderen en vrouw waren toen ook thuis. Het viertal werd door de mannen naar boven gestuurd. Even later ontstond er beneden een worsteling waarbij Jalloh neergestoken werd. De daders - of één van hen - zijn daarbij mogelijk zelf ook gewond geraakt

Daders
De daders zijn na het steekincident gevlucht via de achterdeur. Eén van hen droeg camouflagekleding een een bivakmuts, de ander was lichtgetint en had een korte broek aan. Er zijn getuigen die een lichtkleurige auto met hoge snelheid hebben zien wegrijden. Ook is er een donkerkleurige auto gezien. 

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje