Deelnemer Temptation Island verspeelt rijbewijs door filmpjes op Instagram

Print
Deelnemer Temptation Island verspeelt rijbewijs door filmpjes op Instagram

Afbeelding: Instagram

Temptation Island-deelnemer Mezdi uit Heerenveen is zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Het was voor de politie een koud kunstje om de 21-jarige af te straffen nadat de roekeloze automobilist filmpjes van gevaarlijke verkeerscapriolen op zijn eigen Instagram had gezet.

Mezdi beging allerlei overtredingen op de A32 bij Heerenveen terwijl hij zichzelf en zijn rijgedrag aan het filmen was. De jonge automobilist haalde onder meer rechts in en passeerde een auto over de vluchtstrook. De beelden zette hij vervolgens op zijn Instagramaccount, waardoor hij de politie zelf het bewijs leverde van zijn wangedrag. 

Ernstig
De Fries moet nu verplicht een verkeerscursus volgen en die zelf betalen. Verder kreeg hij een aantal bekeuringen voor de overtredingen. Volgens de politie gebeurt het vaker dat mensen worden beboet na filmjes op sociale media, maar grijpt de politie voornamelijk in als het gaat om ernstige verkeersovertredingen.

'Stupid'
Mezdi lijkt inmiddels zelf ook te begrijpen dat wat hij deed niet door de beugel kan. Op zijn Instagramaccount heeft hij de volgende tekst geplaatst: 'There’s a difference between acting stupid and being stupid'.