Yolanthe vervangt Chantal tijdens zwangerschapsverlof

Print
Yolanthe vervangt Chantal tijdens zwangerschapsverlof

Yolanthe zal het nieuwe seizoen van De jongens tegen de meisjes presenteren nu Chantal met zwangerschapsverlof is. Afbeelding: ANP

Yolanthe Sneijder Cabau vervangt Chantal Janzen tijdens haar zwangerschapsverlof in het nieuwe seizoen van de RTL-show De jongens tegen de meisjes.

Chantal beviel 29 maart van haar zoontje Bobby.

RTL maakte woensdag bekend dat Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper en Marlijn Weerdenburg meedoen in het zevende seizoen. Mede-presentator Tijl Beckand krijgt dit seizoen versterking van Leo Alkemade, Tino Martin en Fred van Leer. De uitzendingen beginnen zondag 22 april.

De jongens tegen de meisjes staat in het teken van de verschillen tussen mannen en vrouwen. Wie werken het best samen en wie kan het andere geslacht het beste inschatten? Zijn het de competitieve mannen of zijn het de multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om de winst, en verdient het winnende team waardebonnen voor hun publiek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen