Felix Meurders praat met oud-spelers, bestuurders en sponsors over perspectief club

Praten over de toekomst van MVV

Print

Afbeelding: Laurens Bouvrie

MVV heeft zich als doel gesteld dusdanig financieel sterk te zijn dat het structureel tot de top 5 van de Jupiler League behoort

In de businessruimte van MVV is woensdagavond volop gesproken over de toekomst van de Maastrichtse eerstedivisieclub. TV- en radiopersoonlijkheid Felix Meurders en trouw MVV-supporter presenteerde de avond die vooral in het teken stond MVV financieel structureel meer body te geven. Wil de Maastrichtse profvoetbalclub permanent in de top 5 van de Jupiler League spelen is er simpelweg meer geld nodig. Dat is de algemene gedachte binnen de club als ook hen die MVV een warm hart toedragen en vanuit hun expertise adviseren. Met onder meer Bert van Marwijk, Reginald Thal, wethouder Sport Bert Jongen en gedeputeerde Ger Koopmans als gasten en sprekers werd duidelijk dat MVV intensief campagne gaat voeren  met nieuwe en bestaande sponsoren de club naar een hoger plan te tillen. Commercie en marketing worden belangrijke items in de strategie.

De Limburger sportjournalist Emil Visser doet morgen (donderdag 5 april) in het sportkatern van uitgebreid verslag over de MVV-thema-avond De Toekomst van MVV Maastricht.

Foto's : Behalve met onder meer Bert van Marwijk en Reginald Thal wisselde Felix Meurders ook van gedachte met sponsoren. Ook wist de radio- en tvpresentator een nieuwe sponsor voor MVV te werven (foto 1)

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje