Spaans temperament in Cellebroederskapel Maastricht

Print
Spaans temperament in Cellebroederskapel Maastricht

Afbeelding: Eigen foto

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado verzorgt samen met gipsyflamenco gitarist Manito op zondag 22 april een concert in de Cellebroederskapel, Cellebroederstraat 4 te Maastricht

Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel.  Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur. Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 16.00:  entree €10.-  reserveren info@manito.biz  of 06-23259107. 

www.cellebroederskapel.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →