Vidigal weer beschikbaar tegen Go Ahead Eagles

Print
Vidigal weer beschikbaar tegen Go Ahead Eagles

Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

Fortuna-aanvaller André Vidigal trainde donderdag weer volop met de groep mee en lijkt dus voldoende hersteld van de enkelblessure die hij vorige week opliep in Almere, vlak nadat hij zijn hattrick had voltooid.

De Portugese jeugdinternational werd door twee man ondersteund naar de kleedkamer geholpen en het leek erop dat hij lange tijd uit de roulatie zou zijn. Een week later is hij echter gewoon weer beschikbaar.

Contract
Dat geldt niet voor Djibril Dianessy en Gavin Vlijter. En ook nog niet voor Todd Cantwell, die vrijdagavond terug in Nederland is. Hij werd wekenlang behandeld bij Norwich City in Engeland, waar hij onder contract staat. "Dat is goed gecommuniceerd", zegt assistent-trainer Kevin Hofland over die situatie.  "Als hij maar fit terugkomt. Zaterdag verwachten we hem op de training."

Dubbel programma
De uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles vrijdag komt dus te vroeg voor Cantwell. In de eerste divisie wordt net als vorige week een dubbel programma afgewerkt. "Heerlijk! Zo veel mogelijk voetballen, is beter dan trainen", aldus Hofland, die bestrijdt dat Go Ahead op papier de lastigste opponent is in het restant van de competitie. "Nee, wijzelf zijn onze lastigste tegenstander. We leven van wedstrijd naar wedstrijd en we mogen de laatste vijf duels niemand onderschatten en met volle inzet en passie spelen."