MVV kan weer beschikken over topschutter Okita

Print
MVV kan weer beschikken over topschutter Okita

Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg

Voor het duel tegen Helmond Sport (vrijdag, 20 uur) kan MVV weer beschikken over Jonathan Okita. De topschutter van de Maastrichtenaren (14 treffers) had last van zijn bilspier en miste daardoor het duel tegen FC Emmen.

Tegen Emmen liet MVV aardig veldspel zien, maar het team had de grootste moeite met scoren. „Er gaat altijd dreiging uit van Jonathan. Het is goed dat hij weer kan meespelen”, stelt coach Ron Elsen. Ook linksback Christophe Janssens is er weer bij. Hij was eerder uitgeschakeld wegens een hoofdblessure die hij opliep in het duel tegen FC Eindhoven. Nog meer goed nieuws: Pieter Nys is terug van een schorsing.

Doelsaldo
Met Helmond Sport, ontmoet MVV de nummer achttien van de ranglijst. MVV staat op de tiende plek, in puntenaantal gelijk met FC Volendam en SC Cambuur, maar heeft een beter doelsaldo. Bij MVV staat de druk dus vol op de ketel. In de strijd om de play-offs moeten punten gepakt worden nadat het twee wedstrijden op rij verloor. Een nieuwe nederlaag zal MVV hoogstwaarschijnlijk omlaag duwen op de ranglijst.

Vermoedelijke opstelling MVV: Verrips, Ciranni, Mmaee, Pereira, Janssens, Mares, Nys, Okita, Nwakali, Houben, Yildirim