Conny Vluggen verkozen tot Topvrouw Limburg 2018

Print

Conny Vluggen van Koma KTI uit Roermond mag zich een jaar lang Topvrouw Limburg noemen. Afbeelding: De Limburger/John Peters

Conny Vluggen van Koma KTI uit Roermond mag zich een jaar lang Topvrouw Limburg noemen.

Ze werd donderdagavond in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond, door een onafhankelijke jury geprezen om haar visie, innovatiekracht, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. 

Inspirerend
Conny Vluggen wordt gezien inspirerend voorbeeld voor anderen. ‘Zij gaat door waar een ander het zou opgeven. Dit zie je ook terug in haar passie voor de duursport”, aldus de jury. ‘Conny is een topvrouw die weet wat ze wil. Ze kan snel een analyse maken van de situatie en weet er dan voor te zorgen dat een bedrijf gaat floreren.’

Familiebedrijf
Vluggen geeft momenteel leiding aan familiebedrijf Koma KTI dat dit jaar tachtig jaar bestaat. Ze heeft het vertrouwen gewonnen van de aandeelhouders en het bedrijf door een  transitie geloodst.  De jury vindt het bijzonder knap dat Conny het bedrijf in de 2,5 jaar dat ze er nu leiding aangeeft, heeft getransformeerd van een verliesgevende naar een winstgevende onderneming.

Kandidaten
De twee andere genomineerden waren Marit Brugman (eigenaar van Liever Sociaal/DylanHaegens uit Venray) en Peggy van Sebillen, algemeen directeur Zuiderlicht uit Maastricht. De ruim 450 gasten in de Oranjerie mochten op basis van een filmpje en een pitch van de drie kandidaten, meestemmen op hun favoriete topvrouw.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →