Advocaat hoeft geen cadeautjes te verwachten van VVV-trainer Steijn

Print
Advocaat hoeft geen cadeautjes te verwachten van VVV-trainer Steijn

Afbeelding: De Limburger/Laurens Eggen

Ralf Seuntjens keert zaterdagavond na zijn schorsing tegen FC Twente terug in de basis van VVV-Venlo. Dan neemt de ploeg van trainer Maurice Steijn het op tegen Sparta in Rotterdam.

VVV heeft inmiddels ‘de magische grens’ van 34 punten bereikt, maar het in degradatienood Sparta van Dick Advocaat hoeft geen cadeautjes te verwachten van zijn stadgenoot en goede bekende Maurice Steijn. "Leuk om tegen Dick te spelen, maar wij willen zoveel mogelijk punten pakken. Dat moet altijd de intentie zijn van mijn ploeg. Ik wil niet dat we verzwakken. Er zijn nog vijftien punten te verdelen. Als we er uiteindelijk maar twee pakken en er wel alles aan gedaan hebben ben ik overigens evengoed tevreden", aldus Steijn die buiten de noodgedwongen vervanging van Van Crooij geen verrassingen heeft in zijn basiself. Ralf Seuntjens keert terug in het elftal na zijn schorsing tegen FC Twente. 

Kuitblessure
Johnatan Opoku ontbreek nog altijd door zijn kuitblessure. Steijn: "We hopen dat Johnatan de laatste twee wedstrijden er weer bij kan zijn.'' De laatste keer dat VVV en Sparta in Rotterdam tegenover elkaar stonden was in het seizoen 2015-2016 toen er werd gestreden om het kampioenschap in de eerste divisie. Destijds werd het 3-1 voor de Kasteelbewoners die later ook rechtstreeks promoveerden naar de eredivisie waar ze nu het vege lijf moeten zien te redden.

Opstelling: Unnerstall; Rutten, Röseler, Promes, Janssen; Post, Leemans, Seuntjens; Castelen, Thy en Hunte.