Tickets Hélène Fischer uitverkocht, fans op wachtlijst

Print
Tickets Hélène Fischer uitverkocht, fans op wachtlijst

Afbeelding: Sven-Sebastian Sajak

Het concert dat de Duitse superster Hélène Fischer zaterdag 15 september geeft in GelreDome is compleet uitverkocht. Dat meldt concertorganisator Greenhouse Talent.

Teleurgestelde fans kunnen een plek krijgen op een wachtlijst. Een extra concert zit er vooralsnog niet in. Zo'n drie kwartier na de start van de voorverkoop waren de kaarten op Ticketmaster al weg. Via Duitsland waren toen nog wel tickets verkrijgbaar. ,,Eventim Duitsland verkoopt op verzoek van Hélène Fischer speciaal voor de Duitse fans ook kaarten voor Arnhem", aldus een woordvoerder van Greenhouse Talent.

Voor mensen die met lege handen achterblijven, is nu een wachtlijst aangemaakt: ,,Het kan zijn dat er in de aanloop naar het concert nog plaatsen vrijvallen, bijvoorbeeld als meer duidelijk wordt over de productie. De mensen op de wachtlijst krijgen daar dan een e-mail over." 

Wachttijd
De goedkoopste kaarten voor het concert kostten €47,80, de duurste waren €107,80. Wie een ticket wil bemachtigen, moet snel zijn. Vanaf 7.00 uur konden fans al plaats nemen in de digitale wachtrij. De wachttijd bedroeg om 10.00 uur al maximaal zo'n 30 minuten.

Via de Facebook-pagina's van de Nederlandse en Duitse Hélène Fischer-fanclubs en de Facebook-pagina van de zangeres zelf konden donderdag al kaarten worden gekocht. In die zogenoemde 'pre sale' was slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, zegt een woordvoerder van concertorganisator Greenhouse Talent. 

Tour
Fischer neemt de Arnhemse arena mee in Die Stadion-Tournee waarmee ze ook Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk aandoet. 

In eigen land is ze één van de grootste popsterren aller tijden, maar heeft ook een grote schare Nederlandse fans, met name in het grensgebied. De 33-jarige Duitse verkocht sinds haar debuut in 2005 meer dan 15 miljoen albums. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen