Roda-topman Meijer betrokken bij plannen rond stadion Maasmechelen

Print
Roda-topman Meijer betrokken bij plannen rond stadion Maasmechelen

Roda-commissaris Meijer bij de 'leasuredome' in Kerkrade. Afbeelding: De Limburger/Luc Lodder

Hessel Meijer, topman van projectontwikkelaar Wyckerveste en Roda-commissaris, gaat zich buigen over de plannen rond het stadion van Patro Eisden Maasmechelen.

De Kerkraadse zakenman ziet kansen voor een leisure-complex zoals hij dat ook ontwikkeld heeft bij het Parkstad Limburg Stadion.

Meedenken
Via Pierre Essers, oud-prof van MVV en actief in het vastgoed, raakte Meijer betrokken bij Patro. Hij heeft inmiddels een gesprek gevoerd met de burgemeester van Maasmechelen. De projectontwikkelaar is naast de Roda Boulevard ook betrokken bij de stadionomgeving van PEC Zwolle, Waasland Beveren en Cambuur Leeuwarden (nieuwbouw). "De plannen rond Patro zijn nog in een oriënterende fase. Ik wil graag meedenken om de club verder op weg te helpen." Meijer heeft aan de raad van commissarissen van Roda gemeld dat hij bij Patro betrokken is geraakt. "Dat vind ik wel zo zuiver."

Chinese investeerder
Patro maakt een roerige fase door. De komst van de Chinese investeerder Wayne Woo heeft voor veel onrust gezorgd bij de club, die uitkomt op het derde niveau in België.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen