Agent geslagen bij hoogopgelopen verkeersruzie

Print
Agent geslagen bij hoogopgelopen verkeersruzie

Foto ter illustratie. Afbeelding: Archief ANP

Bij een verkeersruzie tussen een automobilist en een motorrijder in Weert is vrijdagmiddag een politie-agent mishandeld.

De bestuurder van een auto en een motorrijder kregen rond één uur bij de Groenenberg onenigheid.

Een omwonende, bekende van de automobilist, bemoeide zich vervolgens met deze ruzie. Toen er ook fysiek geweld werd gebruikt, vluchtte de motorrijder weg.

Mishandeling agent
Een agent die ter plaatse kwam om de gemoederen te bedaren, kreeg een klap tegen zijn hoofd van de betreffende automobilist. Daarop werd de man aangehouden voor mishandeling van een agent.

Nekpijn
Tijdens de aanhouding probeerde ook de bekende van de automobilist er weer tussen te komen. Daarop werd ook hij aangehouden.

De agent hield aan de mishandeling volgens een politiewoordvoerder enkel pijntjes over aan de nek. Het is nog onduidelijk waarover de automobilist en de motorrijder ruzie kregen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen