Innovatoren op oude Floriadeterrein helemaal vol

Print
Innovatoren op oude Floriadeterrein helemaal vol

Afbeelding: Laurens Eggen

Venlo / Venray - Met de komst van printerfabrikant Xerox zit de Innovatoren in Venlo helemaal vol. Dat maakte gedeputeerde Twan Beurskens (Economische Zaken) vrijdag bekend aan Provinciale Staten.

Ongeveer 250 medewerkers van het bedrijf uit Venray verhuizen in de zomer naar de toren langs de A73, samen zullen ze vijf verdiepingen in beslagnemen en dan zijn alle ruimtes in de toren bezet.

Flinke opsteker
Dat is een flinke opsteker voor de provincie en de gemeente Venlo die aandeelhouder zijn van de Innovatoren en Villa Flora, de twee gebouwen op het oude Floriadeterrein. Ze maken nu onderdeel uit van Campus Greenport Venlo. Lange tijd hebben de panden grotendeels leeg gestaan. “Ook Villa Flora is een groot succes, dat had ik eigenlijk niet verwacht”, aldus Beurskens.

Kantoorunits
Om het aantrekkelijker te maken zijn er in de hal van de kantoorkas vorige week 32 kantoorunits geplaatst, van elk 24 vierkante meter. Die zijn inmiddels allemaal verhuurd. Als het aan de gedeputeerde ligt komt er zo snel mogelijk nog eens eenzelfde aantal kantoren bij in Villa Flora.