Bouw resort op Maastrichtse Dousberg bijna klaar

© Dormio

Op 29 juni moeten de 79 appartementen rond een centraal plein van recreatiepark Resort Maastricht op de Dousberg klaar zijn voor gebruik. Op 2 juli gaan ze in de verhuur.

Redactie

Dat meldt Jean Janssen van de RO groep in Maastricht, die het projectmanagement van het vakantiepark verzorgt. Begin juli moet het hotel op de kruin van de Dousberg het hoogste punt hebben bereikt, waarna nog twee maanden nodig zijn om het logement van binnen af te bouwen.

Lees ook: Luxe villa's op plek voormalig Maastrichts zwembad

Oplevering van het hotel is voorzien in oktober. Restaurant Rantrée, nu gevestigd aan de Kesselskade, verhuist naar het hotel, waar een hele verdieping als restaurant wordt ingericht. Rantrée wil op 1 november opengaan.

Deze maand vraagt Ontwikkelcombinatie Resort Maastricht BV de vergunning aan voor de bouw van luxe, exclusieve villa’s aan de voet van de Dousberg, waar het oude zwembad lag.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal