Bouw resort op Maastrichtse Dousberg bijna klaar

Print
Bouw resort op Maastrichtse Dousberg bijna klaar

Afbeelding: Dormio

Op 29 juni moeten de 79 appartementen rond een centraal plein van recreatiepark Resort Maastricht op de Dousberg klaar zijn voor gebruik. Op 2 juli gaan ze in de verhuur.

Dat meldt Jean Janssen van de RO groep in Maastricht, die het projectmanagement van het vakantiepark verzorgt. Begin juli moet het hotel op de kruin van de Dousberg het hoogste punt hebben bereikt, waarna nog twee maanden nodig zijn om het logement van binnen af te bouwen.

Lees ook: Luxe villa's op plek voormalig Maastrichts zwembad

Oplevering van het hotel is voorzien in oktober. Restaurant Rantrée, nu gevestigd aan de Kesselskade, verhuist naar het hotel, waar een hele verdieping als restaurant wordt ingericht. Rantrée wil op 1 november opengaan.

Deze maand vraagt Ontwikkelcombinatie Resort Maastricht BV de vergunning aan voor de bouw van luxe, exclusieve villa’s aan de voet van de Dousberg, waar het oude zwembad lag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen