‘Een unieke nacht op een unieke plek’

Print
‘Een unieke nacht op een unieke plek’

Tijdens de 'Sleepless Sleepover' in boekhandel Dominicanen gaan de nachtbrakers mee op reis door verschillende thema’s. Afbeelding: De Limburger/Diana Scheilen

Aansluitend op de Museumnacht in Maastricht én ter inleiding van de Bookstore Day zal een select gezelschap de nacht doorbrengen in Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Slapen zal er echter niet bij zijn…

Wie een kaartje heeft weten te bemachtigen dwaalt in de nacht van 13 op 14 april in alle rust rond tussen grootse literaire meesterwerken en geniet van poëzie, filosofie en spannende verhalen.

Tijdens de 'Sleepless Sleepover' gaan de nachtbrakers mee op reis door verschillende thema’s, die zullen worden ingeleid door de sonnetten van moderator en schrijver Govert Derix. “We beginnen met een nachtelijk filosofisch uurtje door niemand minder dan Joke Hermsen. Vervolgens genieten we van het betoverende akoestische gitaarspel van Bruno Fereirra. In zijn muziek mixt hij klassieke muziek met filmmuziek, iets dat niet eerder is gedaan. Na dit rustmoment starten we een stevig debat op de rode stoelen van George Vogelaar. Daarna neemt thrillerschrijver Jeroen Windmeijer (ook wel de Nederlandse Dan Brown) ons mee in zijn spannende verhalen en daagt hij ons uit in een mini-bijbelquiz, want wat denken wij eigenlijk te weten over de bijbel? Zijn onze religieuze gebruiken eigenlijk wel zo religieus?”, kondigt de boekhandel aan.

De nacht wordt flexibel afgesloten op 40 yogamatten, verspreid door de Dominicanerkerk. “Louke Bos van Yoga Less is More zorgt ervoor dat onze gasten deze bijzondere nacht ontspannen afsluiten. Voor iedereen de deur uitgaat, genieten we nog met zijn allen van een heerlijk ontbijtje van Coffeelovers.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen