Handbalsters Venlo verliezen, maar beperken schade

Print
Handbalsters Venlo verliezen, maar beperken schade

Afbeelding: iStock

De vrouwen van HandbaL Venlo hebben de eerste wedstrijd om plek vijf/zes in de eredivisie van Borhave verloren met 31-28.

De wedstrijd tussen Borhave en Venlo was een gelijkopgaande strijd. Bij rust was het 13-13. Venlo domineerde in het middenstuk en Borhave pakte op het einde de zege.

Rechtzetten
"We wilden niet met meer dan twee à drie treffers verliezen. Dan kunnen we het volgende week thuis nog rechtzetten. Eigenlijk gaat het nergens over, maar we moeten de wedstrijden spelen dus willen we het beste eruit halen. Het zijn de duels om de gouden ananas, een prestige strijd, maar wel zonder risico", aldus trainer Robin Gielen die een aantal speelsters spaarde met het oog op dinsdag.

Venlo staat dinsdagavond in eigen huis in de halve finale van de beker tegen Quintus.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen