Tempeleer Wim Fischer overleden

Print
Tempeleer Wim Fischer overleden

Afbeelding: De Limburger

Wim Fischer is op 75-jarige leeftijd in zijn woonplaats Maastricht overleden. Hij was van 1992 tot 2003 ‘prizzedent’ van carnavalsvereniging De Tempeleers.

Tevens was hij oud-directeur-eigenaar van een van de oudste kledingzaken van Maastricht, Maison ­Louis. In 1977 werd de zakenman uitgeroepen tot stadsprins van Maastricht. Vanaf dat jaar is hij altijd aan De Tempeleers verbonden gebleven. Binnen de carnavalsvereniging kreeg hij de naam ’t Tailleurke.

Maison Louis
Fischer was 43 jaar werkzaam voor modezaak Maison Louis. In 1966 werd hij door zijn vader en eigenaar Pierre Fischer opgenomen in het team van een van de nog steeds ­bekendste detailhandels van de Limburgse hoofdstad. In 2009 deed hij als directeur-eigenaar de zaak over aan de familie Colson.

De uitvaart van Wim Fischer is ­zaterdag om 11.00 uur. De oud-president wordt met Tempeleers-eer uitgeleide gedaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen