Broederliefde cancelt concert wegens betalingsproblemen

Print
Broederliefde cancelt concert wegens betalingsproblemen

Broederliefde op Pinkpop 2017. Afbeelding: ANP

Het concert dat Broederliefde op 2 juni in het stadion van Sparta zou geven, gaat niet door vanwege problemen bij productiebedrijf MIM Productions.

De hiphopformatie trekt zijn handen af van het bedrijf en wil nu een alternatief concert organiseren in Ahoy, zo laat de groep weten in een verklaring.

Tekorten
MIM Productions zou vorig jaar bij het eerste concert van Broederliefde in stadion Het Kasteel ver over het afgesproken budget zijn gegaan. "Nader onderzoek bracht vervolgens aan het licht dat veel partijen door MIM Productions onbetaald zijn gelaten. Achter de schermen hebben de leden van Broederliefde overleg gevoerd met de producent om de ontstane tekorten aan te zuiveren", zo staat in de verklaring.

Excuses
"Na een grondige evaluatie van het concert van vorig jaar, hebben we alsnog besloten niet meer met het bedrijf te willen samenwerken", laat de band weten. "We bieden onze excuses aan voor de ontstane situatie en doen ontzettend ons best om de ontstane problemen zo veel mogelijk te beperken. Onze fans staan daarbij altijd voorop en we weten zeker dat we er in september alsnog een enorm feest van gaan maken met zijn allen."

Iedereen die al een kaartje had gekocht, kan nu een vervangend ticket krijgen voor het nieuwe concert op 22 september.