Kijkers leven mee met door tegenslagen geplaagde restaurateurs

Print
Kijkers leven mee met door tegenslagen geplaagde restaurateurs

Afbeelding: RTL

Sittard - De moeizame aanloop naar de opening van restaurant Apotheek in Sittard stond woensdagavond centraal in een aflevering van het RTL-programma Opdienen of Afserveren. Kijkers leefden volop mee met eigenaren Lisanne en Joël, die tegenslag na tegenslag te verwerken kregen.

Het programma volgde het jonge stel dat vorig jaar een oude apotheek in het centrum van Sittard ombouwde tot restaurant. Zonder slag of stoot ging dat niet. Zo was de verbouwing van het monumentale pand, dat in een zeer slechte staat verkeerde, een grotere uitdaging dan vooraf gepland.

Het ambitieuze stel kreeg een aantal tegenslagen te verwerken tijdens de verbouwing, zoals vertragingen en lekkages. En ook bleven er voortdurend geldzorgen. Uiteindelijk opende het restaurant afgelopen februari.

Twitter
Het RTL-programma werd woensdagavond door bijna 600.000 mensen bekeken. Op Twitter reageerden kijkers vooral positief op het doorzettingsvermogen van de twee.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen