Meer dan 50 brouwerijen present op bierfestival

Print
Meer dan 50 brouwerijen present op bierfestival

Afbeelding: Istock

Bierliefhebbers opgelet: biervereniging PINT Regio Zuid-Limburg houdt vrijdag 8 en zaterdag 9 juni ‘de 24uurs van Maastricht’.

Hierbij zullen meer dan 50 verschillende bierbrouwerijen hun speciaalbieren bij D’n Hiemel, de Helpoort en in het Faliezusterspark in Maastricht presenteren.

“Het festival (dat vanaf 2013 wordt georganiseerd, red.) heeft een mooi assortiment speciaalbieren uit de Euregio aangevuld met diverse internationale speciaalbieren”, laat de organisatie weten.

"De festivallocatie wordt uitgebreid, zodat we een groter bieraanbod kunnen presenteren. De inwendige mens wordt goed verzorgd middels diverse eetstandjes. Op zowel vrijdag als zaterdag verzorgen we Masterclasses en er zijn diverse bierroutes samengesteld met tekst en uitleg. We verzorgen bierwandelingen door Maastricht, rondleidingen bij bierbrouwerij Bosch in Maastricht en nog veel meer.”

Voor meer informatie over het festival: www.pint.nl/zuid-limburg

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen