Oorzaak bizar ongeluk Heerlen nog niet bekend, trucker verhoord

Print
Oorzaak bizar ongeluk Heerlen nog niet bekend, trucker verhoord

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Het is nog niet duidelijk hoe het kon dat een vrachtwagen donderdagochtend op de N281 in Heerlen zijn lading verloor. De zakken grind en zand vielen van een viaduct en kwamen terecht op een bestelbusje die daaronder op de Welterlaan reed.

Het ongeluk gebeurde rond tien uur 's ochtends. Het getroffen busje kwam door de klap op zijn kant terecht en raakte ook een andere auto. Beide bestuurders, een 46-jarige man uit Groningen en een 65-jarige man uit Dieren, kwamen met de schrik vrij. Ze zijn uit voorzorg wel gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Getuigen
De 60-jarige vrachtwagenchauffeur uit Beesd wordt door de politie ondervraagd en ook spreken agenten met getuigen van het ongeval.

Door het ongeluk ontstond een enorme ravage op de Welterlaan. Die is daarom nog steeds afgesloten voor verkeer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen